Codify Infotech

Veelgestelde vragen

Wij streven naar een zo snel mogelijke aflevering van uw bestelling. Daarom versturen wij altijd binnen 24 uur. U ontvangt daarover ook bericht met track en trace code. Mocht er iets onderweg vertragen, laat de pakketdienst u dat weten. 

Wijn is er in allerlei vormen en smaken. Dat maakt wijn ook zo leuk en uitdagend. Het is belangrijk dat u op ontdekking gaat en blijft verwonderen. Het gebeurt dat u op een type wijn stuit die niet past in uw smaakprofiel. Gelukkig is ons assortiment erg uitgebreid en divers. Neem dus gerust contact op wanneer u uw wijn wilt ruilen, we komen er samen uit.  

Wanneer wij ook maar eventjes de tijd kunnen nemen, reizen wij af naar de wijnboer om te proeven, te ontdekken en te importeren. Ook publiceren wij regelmatig vondsten uit aangekochte wijnkelders. U kunt dus iedere 2 weken nieuwe wijnen verwachten.   

We willen de bestelling natuurlijk zo snel mogelijk afleveren. Hiervoor hebben we een strak logistiek proces. Als er iets gewijzigd moet worden, zullen we ons best doen om dat te regelen.

Het kan helaas voorkomen dat de wijnen al onderweg zijn. In dit geval kan er niets meer gewijzigd worden. Als u een bestelling wilt wijzigen kunt u contact met ons opnemen.

×