Codify Infotech

De verkoop van uw wijnkelder

Nagenoeg iedere wijnkelder is met veel zorg en passie opgebouwd. Toch komt er bijna altijd een moment, om welke reden dan ook, dat de inhoud van de kelder van de hand gedaan moet worden. Wat is er dan mooier dan de gehele inhoud, zonder werkzaamheden van uw kant, te verkopen met een grote kans dat deze wijnen wederom terechtkomen bij iemand met passie voor wijn?

Wij van de Amsterdam Wines hebben naast onze voorliefde ook een specialisme voor gerijpte wijnen. Met onze expertise hebben wij jarenlang veel ervaring opgedaan met de aan en verkoop van (kelder)wijnen in binnen en buitenland. Daarom zijn wij instaat om ter plekke bij u thuis een directe taxatie van uw collectie te doen. Daarvoor hebben wij geen overzichtslijst of foto’s nodig. We komen persoonlijk langs en nemen de tijd wanneer nodig. Efficiënt en voor u de minste moeite. 

Mocht u, na taxatie, gebruik willen maken van ons aanbod op de complete inhoud van de kelder (wij laten u niet zitten met de voor ons minder interessante wijnen) dan komen wij de wijnen zelf ophalen. Dat scheelt u niet alleen sjouwwerk maar ook het risico op schade en waardevermindering. Bovendien regelen wij de overdracht als de betaling vaak binnen 5 dagen. Kom daar maar eens om bij een veilinghuis.

Neem contact op


Helpful links

×